Max Stark

Tech-pap

Description:

Kb. 36 éves Tech-pap. Vékony, magas, fehér bőrű, fekete haj-barna szem (egyelőre)

Char:
WS:25
BS: 41
S: 37
T: 43
Ag: 25
Int: 42
Per: 31
WP: 38
Fel: 14

Wounds: 10
Fate: 1
Insanity: 24
Corruption: 7

Money: 623 Throne Gelt
Jelenlegi XP: 0
Költött XP:2250

Skill:
Language (Low Gothic), Tech-Use +10, Literacy, Secret Tongue (Tech), Trade (Copyist)
Common Lore (Tech), Drive (Ground Vehicle), Pilot (Civilian Craft) Medicae, Scholastic Lore (Chemistry)

Talent:
Alapból: Melee Weapon (Primitive), Basic Weapon (Las, Bolt), Electro Graft Use,
Pistol Training (Las, SP) Technical Knock, Toughness advance simple, BS simple, The Flesh is Weak, Binary Chatter, Sound Constituiton (1x), Quick Draw, Autosanguine, Prosanguine, Chem Geld, Disturbing Voice, Resistence (Cold, Fear, Toxic)

Equipment:
Mechanicus Robe, Mechanicus Tool Kit, Holy Oil, Dataslates
Flak Armor, Lasgun, Las pistol, Bolter (ammo: 73), Handcannon, Krak grenade (2db), Frag grenade (1db) Monosword, (Cortex Bomb)

Full Cybernetic Resurrection (+2 AP mindenhol)

Bio:

Max Stark egy a Mortor-nak nevezett bolygó felé tartó, a Birodalmi Gárda és Adeptus Mechanicus által szervezettt közös expedíciójának egyik hajóján született, (apja gárdista, anyja fedélzeti szolga volt). 3 éves korában érte el a flotta a bolygót, apja már az első támadó hullámban meghalt. A bolygó légköre meglehetősen kedvezőtlen volt az emberi szervezet számára, eredetileg egy birodalmi világ volt, azonban a történelem egy pontján egy relatív fejlett technológiával rendelkező xeno faj,a skrigek foglalták el, akik utólag módosították maguk számára a légkört. A háború mivel sok páncélost igényelt, és a skrigek sem adták könnyen magukat, sokáig elhúzódott. A háború célja alapvetően, a fenyegetés elhárítása, és Mortor nyersanyagainak kiaknázása volt (másodsorban, némely Tech-Priest a skrig technológia megoldásait is szemügyre vette volna meleg bociszemeivel).
Apja halála után Max sokat csellengett a hajón, azonban 4 éves korában (lévén minden kézre szükség van) egy Tech-pap szolgája (menialja) lett. Eleinte alapvető és egyszerű, de gyakran monoton és veszélyes feladatokat bíztak rá (tisztítás, eszközösszegyűjtés, tárgyak cipelése stb) majd fokozatosan egyre magasabb technológiai ismereteket igénylő feladatot is rábíztak. 16 éves korában megtanult repülőt vezetni, így részt vehetettt a Mechanicus eszközvisszamentő akcióiban(pl: elhullott tank stb). 18 éves korában részt vett egy Mechanicus kontingens kíséretében, amelynek keretén belül, az ostrom fegyverkezelő Tech-papok védelmét és asszisztenciáját látta el. Viszonylagos sikeressége miatt 20 éves korában feltették neki a kérdést, hogy akar-e beavatást nyeri az Omissiah kultuszába. Mivel gárdista nem akart lenni, (emlékezett, hogy hullnak, mint a legyek) más életpálya lehetőséget nem látott maga előtt, mint a Tech-pap életét. Ezután szép fokozatosan beavatták az Adeptus Mechanicus ismeretanyagába, és mint eszközgyártó- és fenntartó (kifejezettten fegyverszakértő) segítette a harcolócsapatokat, nem ritkán a bolygó felszínén is. Időnként szükséges volt a Magos Biologisnak is besegíteni a sebesültek ellátásában. A háború még vagy 8 évig elhúzodott, az utolsó két évben, pár Deathwatch egység bevonása jelentősen felgyorsította a hadműveleteket, ami nem csoda, mivel a jövőbeni Deathweatch karakterem is részt vett benne. A háború után főleg különféle, (nem feltétlenül katonai) flották technikai karbantartását-ellenőrzését látta el (fegyverzetrendszer, vox stb.), viszont a legutóbbi alkalommal Gunmetal City-be rendelték ugyanis állítólag az egyik gyár gyártósora úgy elromlott, hogy a helyiek nem tudják megjavítani…

Max Stark

In Nomine Imperii Shijima